Keni ndonje pyetje? Telefononi ne +355 68 90 10 664    

FREDI GJENERATOR

Ne ju ofrojme ate qe ju kerkoni.

 • Shitje

  Gjenerator

  Produktet tona jane te nje standardi te larte dhe te certefikuar nga ISO 9001-2008. Per me shume shiko produktet.

 • Servis

  Servisi

  Puna e nje stafi profesionist siguron besimin qe ju meritoni. Shiko sherbimet.

 • Pjese Kembimi

  Pjese kembimi

  Pjese kembimi origjinale dhe shume cilesore.

Kliko

OFERTA: 5-15% Zbritje ne disa kategori produktesh.

Shiko Produktet

RrethFredi Gjenerator

 • Histori. Fredi Gjeneratore është themeluar në vitin 2001 me fokus në fushën e moto gjeneratorëve, pajisjeve të ndërtimit si dhe polisterolit, Gjatë viteve në vijim kompania ka parë një rritje graduale dhe aktualisht ajo operon në dy pika tregtare në Tiranë, dhe ka një fabrike polisteroli. Gjatë vitit 2008 në autostraden Vorë Fushëkrujë, Rinas, është ndërtuar edhe ekspozitori ku bëhet edhe ekspozimi i mallit në kushtet më moderne. Po gjatë vitit 2007-2008 është ndërtuar edhe fabrika e Polisterolit.
 • Eksperience. Fredi Gjeneratore ka nje eksperience 14 vjecare ne tregun Shqiptar. Gjate viteve firma ka njohur nje rritje graduale dhe aktualisht ajo operon ne dy pika tregetimi të vendosur në Tirane, si dhe me fabriken e polisterolit. Vizioni i kompanisë është që të afirmohet si një kompani lider në fushën e Moto-Gjeneratorëve, pajisjeve të ndertimit dhe polisterolit, duke ofruar produkte të një kualiteti shumë të larte, me një shërbim cilësor, kjo nëpërmjet një stafi të kualifikuar dhe punonjës të motivuar.
 • Shumllojshmeri. Fredi Gjeneratore ofron një gamë të gjërë produktesh profesionale në fushën: Tregtimit dhe shërbimit të të gjitha llojeve të moto-gjeneratorëve si dhe të produkteve të stabilizimit të energjisë elektrike. Materiale dhe pajisje për industrinë e ndërtimit, si, pirunj, klark, elektromotorë, saldatrice, bateri, betoniere, katrama, vibratorë betoni, pompa uji, pompa lavazhi etj. Produkte të fabrikës së polisterolit me një kualitet dhe cilësi të lartë. Gjeneratorë profesionalë Moto; Rregullator tensioni automatik (Voltage Stabilizuesi); Furnizimi me energji të pandërprerë (UPS); Materiale dhe pajisje për industrinë e ndërtimit si forks, elektro-motor etj. Kompania Fredi Gjeneratore ka si qëllim të ofrojë cmime konkuruese, mbajtje të një raporti optimal cmim/cilësi.Të ofrojë një gamë sa më të gjërë produktesh si për produktet bazë ashtu edhe për pjesët e këmbimit.

Sherbimet

 • UPS - Stabilizator

 • Panele Automatike

 • AVR te Gjeneratoreve

 • Moto-Gjeneratoreve

 • Avolzhime

 • Pompa Lavazhi

 • Mjeteve Bujqesore

 • Nderrim Vaj - Filtra

 • Servis Ups- StabilizatorServis Ups - Stabilizator.Kryejme sherbim dhe testim te UPS dhe i pershtatemi nevojave te klientit.

 • Servis Ups- StabilizatorRregullim Panele Automatike. .

 • AVR te Gjeneratoreve .

 • Moto-Gjeneratoreve. .

 • Avolzhime. .

 • Pompa Lavazhi.

 • Mjete Bujqesore

 • Nderrim Vaj - Filtra. 24 Ore.