Keni ndonje pyetje? Telefononi ne +355 68 90 10 664    

Gama e Gjere. Fredi Gjeneratore ofron një gamë të gjërë produktesh profesionale në fushën: Tregtimit dhe shërbimit të të gjitha llojeve të moto-gjeneratorëve si dhe të produkteve të stabilizimit të energjisë elektrike. Materiale dhe pajisje për industrinë e ndërtimit, si, pirunj, klark, elektromotorë, saldatrice, bateri, betoniere, katrama, vibratorë betoni, pompa uji, pompa lavazhi etj. Produkte të fabrikës së polisterolit me një kualitet dhe cilësi të lartë. Gjeneratorë profesionalë Moto; Rregullator tensioni automatik (Voltage Stabilizuesi); Furnizimi me energji të pandërprerë (UPS); Materiale dhe pajisje për industrinë e ndërtimit si forks, elektro-motor etj.